Branding

Vertellen wie je bent en wat je bedrijf doet is lastig, over een ander praten gaat nou eenmaal een stuk makkelijker. Waves Media helpt je om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Want verhalen blijven hangen.

Branding

Onderscheid je van de rest

Een merk creëer je door verhalen over het merk te vertellen. Niet zoals iedereen over je producten of diensten maar over de kern van het bedrijf. Wie is het bedrijf, waar staat het voor en waar werken jullie naar toe? Dat zijn zaken die je onderscheidt van anderen en kunnen worden ingezet om een echte merkidentiteit uit te werken.

Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. Wij zorgen dat het een goede wordt.

Trifold Brochure Design voor Dosco

Logo

Een goede positionering begint met een sterk logo, het is ten slotte het eerste waar naar gekeken wordt. Wij zorgen voor een herkenbaar logo dat bij je bedrijf past.

Huisstijl

Bij een goed logo hoort een bijpassende en aanvullende huisstijl. Het is belangrijk om deze goed door te voeren zodat je bedrijf één gezicht vormt, online en offline. Waves Media helpt bij het creëren van een betrouwbare en professionele uitstraling die de identiteit van je bedrijf laat zien.

Brochure of folder

Brochures en folders zijn nog steeds een van de meeste gebruikte communicatiemiddelen voor bedrijven. Ze kunnen makkelijk uitgedeeld of achtergelaten worden en kunnen voor specifieke doelen de juiste boodschap overbrengen. Waves Media helpt je graag aan een brochure of folder dat perfect aansluit op je huisstijl.
Branding huisstijl van Waves Media
Dosco Koffiebeker

Overig design

Ook voor al uw overige grafische wensen kunt u terecht bij Waves Media. Van bedrukte koffiebekers, vlaggen, spandoeken, reclameborden, petjes, noem het maar op. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven wat je graag bedrukt wilt hebben en wij zorgen voor de rest.

Zet ons aan het werk

Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat je wensen zijn.