Online Marketing

Strategische plannen voor meer conversie

Naast onze webdesign en offline diensten helpen we je ook graag met online marketing. Je website hoger in Google of advertenties op social media, wij doen het voor je!

Mee met de tijd

De online wereld verandert snel

De online wereld is een uitdagende wereld waar veranderingen enorm snel kunnen gaan. Als je niet dagelijks bezig bent met deze ontwikkelingen kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien.

Begrippen zoals: Keywords, SEO, SEA, Content marketing, Conversie, Analytics, CTR, CPC en Bounce rate kunnen erg afschrikken. Voor ons zijn deze begrippen dagelijkse kost en wij helpen je dan ook graag op weg in deze wereld. Of je nou advies nodig hebt of een partij zoekt die alles voor je overneemt, bij Waves Media ben je aan het juiste adres.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je hebt een prachtige website laten maken maar toch blijven de bezoekers weg? Alleen je website online hebben is niet genoeg om gevonden te worden. Bij Waves Media helpen wij je aan een strategisch plan om er voor te zorgen dat je website beter bezocht wordt door je doelgroep en stimuleren ze om over te gaan tot conversie.

Meer informatie
SEA - Boost voor je bedrijf

Zoekmachine Advertenties (SEA)

SEO (Search Engine Optimalisation) en SEA (Search Engine Advertising) gaan hand in hand met elkaar. Waar SEO er voor zorgt dat je door organische resultaten hoger in de zoekresultaten beland, zorgt SEA er voor dat je door middel van betaalde advertenties bovenaan staat.

Het mooie van SEA is dat je met doelgerichte campagnes en de juiste zoektermen je doelgroep snel kunt bereiken. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe SEA jouw bedrijf meer klanten kan opleveren.

Meer informatie
Social Media Advertenties

Social Media Advertenties

Sociale media zijn een mooi tijd verdrijf voor veel mensen. Maar sociale media is ook een bron van potentiële inkomsten, want jouw doelgroep bevindt zich ook dagelijks op Facebook, Instagram of LinkedIn. Door te adverteren op deze kanalen bereik je jouw doelgroep direct en gericht. Als we je vertellen hoe gericht je kan adverteren valt je mond wijd open. We vertellen je er graag over, maar nog liever laten we je het zien.

We zetten campagnes voor je bedrijf op, stellen ze af op je doelgroep en houden in de gaten dat de advertenties het gewenste resultaat opleveren.

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan