Zoekmachine Advertenties (SEA)

Geef je website een boost

Zoekmachine advertenties kunnen in korte tijd de bezoekersaantallen van websites enorm verhogen. Door deze advertenties slim in te zetten kan een hoop nieuwe klanten opleveren. Als je niet bekend bent met online adverteren is het in het begin allemaal wat intimiderend, want het is allemaal niet zo makkelijk als dat het lijkt. Wij helpen bij de juiste strategie!

Waarom SEA?

Snel resultaat oftewel meer bezoekers naar uw website

Draagt bij aan een betere Google ranking vanwege het verhoogde aantal bezoekers

Gerichte reclame dankzij alle verschillende instellingen die gedaan kunnen worden

Realistische Doelen

Alles begint met doelen stellen

Het uiteindelijke doel is bijna altijd hetzelfde voor iedereen, zoveel mogelijk vertoningen van de advertentie en clicks op de advertentie krijgen. Maar dit doel is veel te breed, er zit geen doelbewuste strategie achter waardoor maximaal resultaat uitblijft. Door realistische doelen te stellen en de juiste strategie te kiezen is de kans op het behalen van doelen vele malen groter. Zo zijn er genoeg technieken en trucjes om een advertentie te optimaliseren.

Maximaal resultaat, daar gaan we voor!

Google Adwords

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Met Google Adwords kun je betaalde advertenties plaatsen die boven en onder de organische zoekresultaten verschijnen. Google Adwords werkt net als Zoekmachine optimalisatie met keywords . Wanneer je een advertentie plaatst en jouw gebruikte keywords worden ingetikt op Google, verschijnt jouw advertentie tussen de zoekresultaten.

Verschillende prijzen voor zoekwoorden

Veelgebruikte zoekwoorden zoals “verzekering” of “kleding” zijn vaak duurder dan minder gebruikte zoekwoorden. Daarom is het belangrijk om van te voren al een strategie te bedenken en onderzoek te doen naar de te gebruiken zoekwoorden. Wanneer je de duurdere zoekwoorden wilt toepassen moet je budget dus ook groter zijn. Door een slimme strategie te gebruiken kun je ook voor een lager budget prima resultaten behalen.

Kwaliteit scoort beter

Om te voorkomen dat mensen alleen veel geld neer leggen om gevonden te worden heeft Google de kwaliteitsscore bedacht. Deze score bepaald de relevantie van de advertentie met de inhoud van jouw website. Een hoge kwaliteitsscore zorgt dus voor betere resultaten.

Door een hogere kwaliteitsscore is de kans groter dat je hoger in de zoekresultaten staat. Bovendien hoef je ook minder te betalen voor de advertentie. Hoe beter jouw advertentie bijdraagt aan de gebruikerservaring van Google hoe minder je voor deze advertentie betaald!

1

Zoekwoorden onderzoek

2

Strategie

3

Campagnes inrichten

4

Analyse

5

Optimaliseren

6

Resultaat

Boost je website met SEA

Optimaal ingericht voor conversie

Om snel meer bezoekers naar je website te krijgen is het plaatsen van advertenties erg handig, binnen korte tijd heb je veel meer bezoekers op je website. Helemaal omdat deze advertenties worden aangeklikt door gebruikers die op de gekozen keyword(s) zoeken, ook wel “warme leads” genoemd.

Het gevaar van SEA is dat je bedrijf afhankelijk kan worden van de advertenties. Wij adviseren dan ook altijd om SEA met SEO te combineren. Zo geef je je website in het begin een boost en kan je later door middel van organische zoekresultaten blijvend klanten binnen halen.

SEA - Boost voor je bedrijf

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan

Om aan een SEA campagne te beginnen gaan we graag eerst met je in gesprek om de huidige situatie te bespreken. Aan de hand van het gesprek zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen.