Webdesign

Een website is je online visitekaartje en tegenwoordig één van belangrijkste manieren om met je klanten te communiceren. Wij zorgen ervoor dat je bezoekers weten wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten wezen.

Functioneel en aantrekkelijk webdesign

Optimaal zichtbaar op elk scherm

Webdesign dat eruit springt en duidelijk maakt wie je bent en wat je doet, dat is waar we voor gaan. Maar webdesign gaat veel verder dan alleen maar vertellen wie je bent. Een website moet optimaal afgestemd zijn op jouw doelgroep.

Wij helpen je daarbij!

Vraag een offerte aan
Personal Training Plus Webdesign
Project beginnen

Zo gaan we het doen

Vaststellen doelen

Concept

Prototype

Oplevering

Doelen & wensen

Voordat wij aan jouw nieuwe website beginnen horen wij graag eerst je wensen en doelen. Wat wil je bereiken met de website en welke ideeën zijn er. Wanneer dit allemaal duidelijk is starten wij met het ontwerp.

Concept

Wij gaan naar de tekentafel om aan de gang te gaan met een concept dat aansluit bij je wensen en doelgroep. Omdat jouw wensen centraal staan betrekken wij je zoveel mogelijk bij dit proces. Bij ons webdesign speelt ook de gebruikservaring van de bezoeker een grote rol. Alles op elkaar afgestemd om de gebruiker een zo goed mogelijke ervaring te geven.

Prototype

Na akkoord op het concept wordt het volledige design gerealiseerd en hier een prototype voor gebouwd. Wanneer dit prototype naar wens is wordt de volledige website pas opgeleverd.

Oplevering

Nadat de website is opgeleverd zorgen wij er voor dat deze is beveiligd en up-to-date blijft. Daarnaast bieden wij ook een back-up dienst aan, zodat u hier zelf niet naar hoeft om te kijken.

Kom niet voor verrassingen te staan

Bij Waves Media houden we van duidelijkheid en jij waarschijnlijk ook. Daarom horen we graag eerst alles over je bedrijf en wat je met de website wilt bereiken voordat we ergens aan beginnen. Pas wanneer dit allemaal duidelijk is krijg je van ons een realistische offerte.

Afspraak maken

Branding

Een blijvende indruk achterlaten. Ons professionele team bedenkt en realiseert creatieve ontwerpen die bijdragen aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Van huisstijl tot vlaggen en alles op elkaar afgestemd.

Online vindbaarheid

Online goed te vinden. Wij helpen je aan een strategisch plan om er voor te zorgen dat je bedrijf beter gevonden wordt in Google.

Online marketing

Wij helpen je graag met al je online marketing wensen. Samen bekijken wij je doelstellingen en stellen daar een strategische online strategie op af om je bedrijf een boost te geven.