Klant
Dosco PetroServices
Diensten
  • Branding
  • Webdesign
  • Online Marketing
  • Fotografie
  • Video

Dosco PetroServices is een service bedrijf actief in de Olie & Gas industrie dat zijn voet in 1997 op Roemeense bodem zette. En hoewel het bedrijf actief is vanuit Roemenië liggen de “echte roots” van het bedrijf in Nederland.

Wij zijn trots dat we al geruime tijd samen werken met het bedrijf. Zo hebben we Dosco voorzien van een nieuw logo, bijpassende huisstijl, responsive website en talloze communicatie uitingen. Hoewel we er eindeloos over door zouden kunnen praten laten we het natuurlijk liever zien.

Kleuren

De olie & gas industrie is als vanouds een echte “mannen” wereld. Dit zie je gelijk terug als je voet zet op een boorplatform. Zware en grote apparatuur en overal mannen in beschermende kleding voorzien van vet en drilling mud. Daar horen natuurlijk ook stoere en mannelijke kleuren bij.

De hoofdkleur is Petrol Blue geworden, logische keuze. De Petrol Blue in combinatie met een donkere kleur zwart, de kleur van het zwarte goud waar naar geboord wordt met de materialen van Dosco Petro Services.

Om wat meer “kleur vrijheid” te hebben is er gekozen voor accent kleuren, deze zijn beidde 70% van de hoofdkleuren.

Petrol Blue

#2054A5

Zwart

#010101

70% Petrol Blue

#6889b5

70% Zwart

#323E48

Webdesign

Omdat Dosco internationaal actief is, is er gekozen voor een drietalige website. De website is in het Engels, Nederlands en Roemeens te bewonderen en is volledig responsive en zo op elk apparaat optimaal zichtbaar.

Ga naar website

Branding

Dosco Koffiebeker
Trifold Brochure Design voor Dosco
Petroleum Training Brochure voor Dosco
20 jarig bestaan roll up banner