Klant
More Medical
Diensten
  • Webdesign

More Medical is een bedrijf dat medische hulpverlening aanbiedt in afgelegen gebieden waar medische hulp nauwelijks aanwezig is of soms volledig ontbreekt. Het bedrijf wordt ingehuurd door westerse bedrijven die er zeker van willen zijn dat het personeel de beste medische zorg krijgt wanneer zij dit nodig zouden hebben. Naast deze dienstverlening levert het bedrijf ook de medische producten die hiervoor nodig zijn.

Waves Media werd benaderd door het bedrijf om de website in een nieuw jasje te steken. Hierbij waren een aantal zaken die duidelijk naar voren moesten komen welke hieronder verder zullen worden uitgelicht.

Responsive Website

De nieuwe website van More Medical moest natuurlijk op ieder apparaat optimaal zichtbaar zijn. Daarnaast moest er bij het bezoeken van de website in één keer duidelijk zijn wat het bedrijf precies doet. Omdat het bedrijf ook actief is in de offshore markt is er gekozen voor een medische helikopter.

Om de eerst zichtbare afbeelding extra kracht mee te geven is er ook nagedacht over de koptekst. Deze moest illustreren wat er op de afbeelding te zien was en tegelijk beschrijven wat het bedrijf doet.

Ga naar website

"

De bouw van onze website middels Waves Media, verliep uitermate soepel. Zij begrepen goed wat onze wensen waren en waren erg schappelijk aangaande het aantal herzieningen van de eerste versie. Kortom een professionele en betrouwbare partij die mooie responsive websites bouwt en meedenkt hoe je jouw SEO en conversie kan optimaliseren.

Joris Alberda, More Medical

Wereldkaart met projecten

More Medical wilde graag op een interactieve manier laten zien waar zij al projecten hebben gedaan. Hiervoor zijn een aantal projecten gekozen, verspreid over de wereld. Deze wereld kaart wordt prominent op de home pagina weergegeven. Sommige van deze projecten linken door naar een pagina waar dat project wordt uitgelicht.

Product catalogus More Medical

Product Catalogus

More Medical heeft ook een groot assortiment van medische producten waarvan zij er een aantal op de website naar voren wilde laten komen. Deze producten moesten in catalogus vorm worden weergegeven en niet online bestelbaar zijn. Wel alle informatie over het product, maar zonder bestelknopje.