Klant
Personal Training Plus
Diensten
  • Webdesign

Personal Training Plus is het bedrijf van Personal Trainer Dave van Heel, actief in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk en Uitgeest. Dave is het bedrijf na zijn opleiding op het CIOS begonnen om mensen te begeleiden in hun avontuur naar een gezondere levensstijl.

Personal Training Plus biedt meerdere pakketten aan om je te helpen om fitter en vitaler door het leven te gaan. Daarnaast zijn er in de zomer bootcamps, waarbij er in de buitenlucht door de Heemskerkse duinen wordt gebanjerd .

Webdesign

Dave had al het een en ander geprobeerd maar had moeite om van zijn website een geheel te maken. Eerlijk is eerlijk, over jezelf vertellen is ook moeilijk. Na een uitgebreide brainstorm sessie met Dave over wat hij nu precies doet met zijn klanten en waar zijn krachten liggen zijn we aan de gang gegaan met zijn website.

Nieuwe look, nieuw beeldmateriaal en nieuwe teksten. Eigenlijk een compleet nieuwe website. Stoer, maar met een focus op wat Dave het liefst doet, mensen helpen.

Ga naar website

01. Design

Een mooie strakke website waar in één keer duidelijk is dat het om personal training gaat. Dat is wat Dave, eigenaar van Personal Training Plus wilde. En dat is dus ook wat hij kreeg.

02. Vindbaar

De personal training branche is een erg competitieve markt. Het kan dan moeilijk zijn om hoger in Google te komen. Desondanks is het ons gelukt om in korte tijd regionaal hoger in de google rankings te komen.

03. Adverteren

Personal Training Plus geeft jaarlijks een week trainingen op het prachtige eiland Ibiza. Om deze trainingen vol te krijgen gaan we in 2018 Facebook advertenties inzetten. De resultaten hiervan volgen.