WAT WE DOEN?

Wat wij leuk vinden

Doen wat je leuk vindt, dat is waar Waves Media in gelooft en dat is dus ook wat we doen. Onze passie is het creëren van oplossingen die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Of dit nou een nieuwe website is, een volledige huisstijl of online marketing. Wij doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. U blij, wij blij!

Website laten maken

Website of webshop

Wij bedenken, ontwikkelen en beheren websites en webshops die bijdragen aan de professionaliteit van uw bedrijf. Wij denken graag met u mee om tot een professioneel ontwerp te komen.

Bij Waves Media streven wij naar een persoonlijke aanpak. Door onze uitstekende service en nazorg garanderen wij een website die er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel en goed te vinden is.

Wij werken voornamelijk met Wordpress waardoor u ook zelf uw website kunt blijven aanpassen. Uiteraard helpen wij u hiermee op weg!

Meer informatie
Stationary Mockup small

Grafische vormgeving

Of u nou op zoek bent naar een logo, huisstijl, brochure of een website, bij Waves Media bent u altijd aan het juiste adres. Ons professionele team bedenkt en realiseert creatieve ontwerpen welke bijdragen aan uw merk.

Wij geloven dat door goede samenwerking de beste concepten ontstaan. Waves Media begeleidt u in het gehele proces zodat we samen tot een concept komen dat bij uw bedrijf past. Dit concept werken wij vervolgens uit in een herkenbare en consistente uitstraling wat online- en offline- doorgevoerd kan worden.

Meer informatie
Search Engine Advertising

Online Marketing

Naast onze website en offline diensten, helpen wij u ook graag met al uw online marketing wensen. Samen met u bekijken wij uw doelstellingen en stellen daar een strategische online marketing strategie op af. Wij zorgen ervoor dat uw website beter te vinden is, adverteren voor u op google of zetten een online nieuwsbrief voor u op.

Meer informatie
SEO - Zoekwoorden optimalisatie

SEO - Zoekmachine optimalisatie

U heeft een mooie website maar de bezoekers blijven weg? Grote kans dat uw SEO niet op orde is. Waves Media ondersteunt en adviseert u bij de juiste strategie, zodat u wel door uw doelgroep gevonden kunt worden.

Alleen een website online zetten is niet voldoende. Om er voor te zorgen dat uw doelgroep daadwerkelijk op uw website komt, is het nodig om de website te optimaliseren. Waves Media ondersteunt u graag bij een SEO strategie die zorgt voor hogere relevante bezoekersaantallen en meer conversie.

Meer informatie