GRAFISCHE VORMGEVING

Design waar u blij van wordt

Waves Media helpt u graag met de grafische vormgeving voor uw bedrijf of merk. Samen met u komen we tot een concept dat bij uw beoogde doelen past. Continuïteit en het hanteren van de huisstijl is erg belangrijk, daarom zorgen wij er voor dat uw logo, huisstijl, drukwerk en website allemaal op elkaar aansluiten.

Stationary Mockup small

Logo & Huisstijl

Altijd één gezicht

Een goede positionering begint met een sterk logo en huisstijl, het onderscheidt u ten slotte van uw concurrentie. Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden, wij zorgen er voor dat het een goede wordt.

Een herkenbaar logo en huisstijl draagt bij aan de professionaliteit van uw bedrijf. Het is belangrijk om deze goed door te voeren zodat deze één gezicht vormt, online en offline. Waves Media helpt bij het creëren van een betrouwbare en professionele uitstraling die de identiteit van uw bedrijf laat zien.

Brochures & Folders

Uitstraling op papier

Brochure en Folders zijn nog steeds een van de meeste gebruikte communicatiemiddelen voor bedrijven. Brochures of folders kunnen makkelijk achtergelaten of uitgedeeld worden en kunnen voor specifieke doelen een boodschap overbrengen. Waves Media helpt u graag aan een brochure of folder dat perfect aansluit op uw huisstijl en doelstellingen.

Van concept of idee tot drukken, wij nemen graag de realisatie van uw brochures of folders uit handen. Wij verzorgen een passend design, met visuals die bijdragen aan de boodschap. In plaats van stockfoto's te gebruiken bieden wij u ook de mogelijkheid om door ons nieuwe foto's te laten maken. Wij doen alles voor een mooi resultaat en een lach.


Delivery Program Smal

Overig design

Waves Media wall sign small

Design om trots op te zijn

Ook voor al uw overige grafische wensen kunt u terecht bij Waves Media. Wij kijken altijd eerst naar uw wensen en stemmen daar onze designs op af.

Geïnteresseerd?

Maak uw wensen kenbaar en wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bekijken!