Strategische plannen voor meer conversie

Naast onze website en offline diensten, helpen wij u ook graag met al uw online marketing wensen. Samen met u bekijken wij uw doelstellingen en stellen daar een strategische online strategie op af. Wij zorgen ervoor dat uw website beter te vinden is, zetten een e-mail marketing campagne op of helpen u op weg met een social media marketing.

De online wereld is een uitdagende wereld waar veranderingen enorm snel kunnen gaan. Als je niet dagelijks bezig bent met deze ontwikkelingen kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Begrippen zoals: Keywords, SEO, SEA, Content marketing, Conversie, Analytics, CTR, CPC en Bounce rate kunnen erg afschrikken. Voor ons zijn deze begrippen dagelijkse kost en wij helpen u dan ook graag op weg in deze wereld. Of u nou advies nodig heeft of een partij zoekt die alles voor u overneemt, bij Waves Media bent u altijd aan het juiste adres.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Online beter te vinden

U heeft een prachtige website laten maken maar toch blijven de bezoekers weg? Alleen uw website online hebben is niet genoeg om gevonden te kunnen worden. Bij Waves Media helpen wij u graag aan een strategisch plan om er voor te zorgen dat uw website beter bezocht wordt door uw doelgroep en deze te stimuleren om over te gaan tot conversie.

Search Engine Advertising
 

ZOEKMACHINE ADVERTENTIES (SEA)

Meer bezoekers door advertenties

SEO(Search Engine Optimalisation) en SEA(Search Engine Advertising) gaan hand in hand met elkaar. Waar SEO er voor zorgt dat u door organische resultaten hoger in de zoekresultaten beland, zorgt SEA er voor dat u door betaalde advertenties bovenaan eindigt. Het mooie van SEA is dat u met een doelgerichte campagne en de juiste zoektermen uw doelgroep kunt bereiken. Benieuwd hoe SEA u meer klanten kan opleveren?

E-MAIL MARKETING

E-mail als verlengstuk van uw marketing

E-mail marketing kan een sterk medium zijn als u het op de juiste manier weet in te zetten. Wij helpen graag bij het opzetten van een strategie die uw doelgroep aanspreekt en zorgt voor een hoge conversie.

Start een online marketing project

Bent u geïnteresseerd in onze online marketing mogelijkheden?

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen