Word gevonden op google

Uw heeft een prachtige website maar toch blijven de bezoekers weg? Alleen uw website online hebben is niet genoeg om gevonden te kunnen worden. Bij Waves Media helpen wij u graag aan een strategisch SEO plan om er voor te zorgen dat uw website beter bezocht wordt. Succes begint met een goed plan!

WAAR ZOEKT UW DOELGROEP NAAR

Zoekwoorden onderzoek

Om tot een goede zoekmachine optimalisatie te komen is het belangrijk om eerst te kijken hoe uw doelgroep te bereiken is. Daarbij is het van groot belang om de juiste zoekwoorden te vinden die zij gebruiken. Door goed na te denken over de zoektermen die zij mogelijk gebruiken kan de website worden ingericht dat uw website bovenin verschijnt wanneer deze zoekwoorden in Google worden ingetypt. Het zoekwoorden onderzoek is de eerste stap in een sterke en effectieve SEO strategie.

STRATEGISCH RICHTING KIEZEN

Strategie

Wanneer de zoekwoorden zijn gekozen kan de richting van de SEO strategie worden gekozen. Bij korte zoekwoorden zal er hevige concurrentie zijn, daarom is het vaak slimmer om een strategie te volgen dat zich richt op specifiekere zoekwoorden of zinnen.

Shorttail & longtail zoekwoorden

Bij shortail zoekwoorden zoals bijvoorbeeld "bank" verschijnen er onwijs veel zoekresultaten op Google. Een SEO strategie gericht op shorttail zoekwoorden levert vaak weinig op omdat de concurrentie enorm is. Door de zoekwoorden longtail te maken is de kans veel groter dat het resultaat oplevert.

In plaats van het woord "bank" kan bijvoorbeeld beter gekozen worden voor "bruine hoekbank". Op deze zoekwoorden ligt het zoekvolume veel lager en de beoogde doelgroep vindt precies waar hij/zij naar zocht. En dat vergroot weer de kans op conversie.

Bij een succesvolle SEO strategie moeten de teksten op uw website worden geoptimaliseerd aan de hand van de gekozen zoekwoorden. Nog belangrijker om te weten is dat een succesvolle strategie niet eenmalig is. De concurrentie zit niet stil en u zou dat ook niet moeten doen. Wij staan u bij en geven advies over hoe u dit het beste kunt aanpakken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de teksten te schrijven en alles zelf bij te houden maar u kunt dit ook volledig aan Waves Media over laten.

ANALYSE

Meten is weten

Nu de website SEO geoptimaliseerd is zullen de bezoekersaantallen stijgen. Met deze stijging komt ook belangrijke informatie vrij. Zo kunnen we bijhouden hoeveel de bezoekersaantallen stijgen ten opzichte van voor de optimalisatie. Maar ook kunnen we zien welke pagina's en zoektermen het meeste resultaat opleveren en welke nog verbeterd moeten worden. Door middel van een maandelijkse rapportage weet u precies wat er op uw website gebeurd.

Waarom SEO?

Bij 93% van de internet gebruikers is de zoekmachine het startpunt van hun internet ervaring

75% van de internet gebruikers scrolt nooit verder dan de 1e pagina in de zoekresultaten

91% van de internet gebruikers maakt gebruik van zoekmachines

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Om aan uw SEO campagne te beginnen gaan we graag eerst met u in gesprek om de huidige situatie te bespreken. Aan de hand van het gesprek zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen.