U wilt een professionele website laten maken?

Bij Waves Media in Heemskerk ontwerpen en maken wij websites die visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Bij het tot stand komen van uw website is het belangrijk om vast te stellen wat u wilt bereiken met de website. Ieder bedrijf is ten slotte anders, wij helpen u daar graag bij.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

1Vast stellen doelen en ideeën
Voordat wij aan een ontwerp beginnen, willen wij graag uw wensen en doelen bespreken. Wat wilt u bereiken met de website en welke ideeën zijn er. Wanneer dit allemaal duidelijk is starten wij met het ontwerp.
2Ontwerp van concept
Wij gaan naar de tekentafel om aan de gang te gaan met een concept dat aansluit bij uw wensen. Omdat uw wensen centraal staan betrekken wij u zoveel mogelijk bij dit proces.
3Realisatie prototype
Na akkoord op het concept wordt het volledige design gerealiseerd en hier een prototype voor gebouwd. Wanneer dit prototype naar wens is wordt de volledige website pas opgeleverd.
4Oplevering website
Nadat de website is opgeleverd zorgen wij er voor dat deze is beveiligd en up-to-date blijft. Daarnaast bieden wij ook een back-up dienst aan, zodat u hier zelf niet naar hoeft om te kijken.

ALLES IN EIGEN BEHEER

Zelf aanpassingen maken wanneer u wilt

Bij Waves Media zorgen wij ervoor dat u ook zelf aanpassingen kunt maken wanneer het nodig is. Onze websites komen standaard met Wordpress, een content management systeem waar in u zelf aan de gang kunt gaan. Zo houdt u uw blog up-to-date of past teksten aan zonder dat u ons daar bij nodig heeft.

Bij oplevering van de website leveren wij tevens een gratis wordpress les waar in wij uitleggen hoe u zelf dingen kunt aanpassen. Mocht u later toch nog vragen of hulp nodig hebben staan wij uiteraard voor u klaar!

Responsive design

RESPONSIVE DESIGN

Optimaal zichtbaar op elk scherm

Een website moet ten alle tijden goed te bereiken zijn, of dit nou op de computer, tablet of een smartphone is. Al onze websites zijn responsive en zijn optimaal zichtbaar op elk apparaat.

All-IN START PAKKET

Een goed begin is het halve werk

Om uw website een goed begin te geven bieden wij een All-in Start Pakket aan. U heeft wel wat anders aan uw hoofd dan hosting, domeinnamen en e-mailaccounts opzetten, daarom willen wij u volledig ontzorgen. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw nieuwe website online staat en blijft staan.

Het All-in Start Pakket bestaat uit:

  • Een domeinnaam met SSL certificaat voor een beveiligde verbinding
  • Hosting inclusief backups en beveiligingsupdates
  • Één tot vijf e-mailaccounts
  • Opzetten en installatie van Google account (Mijn bedrijf & Analytics)
  • Support voor assistentie en vragen

Mooie deal toch?

u wilt een nieuwe website?

Wij gaan graag met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn.