Wie we zijn

Waves Media is een jong en flexibel reclamebureau in Heemskerk. Je komt bij ons voor je online en offline communicatie. Wij leggen de nadruk op service en doen meer dan wat je van ons verwacht.

Daarnaast vinden we ons werk ook heel leuk! Bedrijven helpen aan een professionele uitstraling, zowel online als offline. Wij worden enthousiast van de ambitieuze plannen van al onze klanten en helpen ze graag op weg naar succes!

Webdesign

Waves Media bedenkt, ontwikkelt en beheert websites en webshops die bijdragen aan de professionaliteit van een bedrijf. Wij denken graag met je mee om tot een passend ontwerp te komen en streven altijd naar een persoonlijke aanpak. Door onze uitstekende service garanderen wij een website of webshop die niet alleen functioneel is en er mooi uitziet, maar ook goed in de zoekmachines te vinden is.

Ga naar webdesign
20 jarig bestaan roll up banner
100 Jaar Citroën website gemaakt door Waves Media
Waarom voor ons kiezen?

Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent

De klant (jij dus) is koning. Altijd. Wij houden van persoonlijk contact want alleen zo leren we jou en jouw bedrijf pas echt goed kennen. En dat helpt ons weer om te bepalen hoe we jouw bedrijf het beste kunnen presenteren.

Zet ons aan het werk

Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat je wensen zijn.