Wie we zijn

Bij Waves Media doen we echt wat we leuk vinden. Bedrijven helpen aan een professionele uitstraling, zowel online als offline. Wij worden enthousiast van de ambitieuze plannen van al onze klanten en helpen ze graag op weg naar succes.
Even voorstellen

Wij zijn Waves Media, aangenaam!

Een jong en flexibel reclamebureau in Heemskerk. Je komt bij ons voor je online en offline communicatie. Bij ons ligt de nadruk op onze service, doen meer dan wat je van ons verwacht en denken graag met je mee. Kortom, pas wanneer jij tevreden bent zijn wij dat ook.

Webdesign

Waves Media bedenkt, ontwikkelt en beheert websites en webshops die bijdragen aan de professionaliteit van je bedrijf. Wij denken graag met je mee om tot een passend ontwerp te komen en streven naar een persoonlijke aanpak. Door onze uitstekende service en nazorg garanderen wij een website die er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel en goed te vinden is.

Ga naar webdesign
20 jarig bestaan roll up banner
100 Jaar Citroën website gemaakt door Waves Media
Waarom voor ons kiezen?

Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent

De klant (jij dus) is koning. Altijd. Als jij niet tevreden bent zijn wij dat ook niet. Daarnaast houden we van persoonlijk contact want alleen zo leren we jouw bedrijf pas echt goed kennen. En dat helpt ons weer om af te tasten hoe we jouw bedrijf het beste online moeten presenteren.

Zet ons aan het werk

Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat je wensen zijn.