Skip links

Branding

Wij ontwerpen jouw merk identiteitbedrijfskledingvisitekaartjesbriefpapier

Wij geven jouw bedrijf een herkenbaar gezicht om zo een merk te creëeren. Goed idee, toch? Gaan we voor je regelen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Branding om je bedrijf vorm te geven

Je hebt een idee en wilt daar graag werk van maken. Maar waar begin je? Daar kunnen wij je dus mee helpen. Wij zorgen dat jouw idee veranderd in een bedrijf met een eigen herkenbare identiteit. Wij geven je idee een gezicht!

Een sterk merk start met een merkidentiteit dat overal hetzelfde uitstraalt. Logo, briefpapier, visitekaartjes, presentaties, digital assets of bedrijfskleding. Alles moet kloppen.

Keertje afspreken?

Ons je branding laten doen?

hier kunnen we je mee helpen

Merkidentiteit

We gaan aan de slag met je nieuwe merk identiteit. We kiezen je kleuren, ontwerpen een logo, visitekaartjes, briefpapier, factuur template.

Grafisch vormgeving

Voor al je grafische wensen of communicatie uitingen ben je ook bij ons aan het juiste adres. Van bedrukte koffiebekers, vlaggen, spandoeken, reclameborden, noem het maar op. Het enige wat je hoeft te doen is ons aangeven wat je wilt hebben en wij regelen de rest!

Bedrijfskleding

Ook voor het ontwerpen van je bedrijfskleding kun je bij ons aankloppen. We kunnen het gehele traject voor je verzorgen, van ontwerp tot levering.

Brochures, flyers en folders

Brochures, flyers en folders zijn nog steeds één van de meeste gebruikte communicatiemiddelen voor bedrijven. Ze kunnen makkelijk uitgedeeld of achtergelaten worden en kunnen voor specifieke doelen de juiste boodschap overbrengen. Waves Media helpt je graag aan een brochure, flyer of folder dat perfect aansluit bij je merkidentiteit.

Wat kun je van ons verwachten?

We doen niet moeilijk. We houden van een persoonlijke benadering, zijn makkelijk in de omgang en spreken gewoon jouw taal. Je mag het ons zeggen als je iets niet mooi vindt of dat het niet bij je past. Kan gebeuren. We maken wat jij mooi vindt.

Klaar om meer op te vallen?

Wij zorgen dat je bedrijf er tussenuit springt.

    Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.