Skip links

Websites

Wij maken jouw nieuwe websiteonline visitekaartjeonline portfolioconversieknaller

Een website die eruit springt en werk voor je binnen haalt. Klinkt mooi, toch?
Gaan we voor je regelen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Wij bouwen jouw nieuwe website

Je hebt een nieuwe website nodig maar weet simpelweg niet waar je moet beginnen. Zoveel keuze qua website bouwers en iedereen die je vertelt dat je bij hen moet wezen. En laten we maar niet beginnen over alle verschillende prijs constructies. Gelukkig zijn wij er.

Websites maken is zeg maar gewoon ons ding. Geen tien in een dozijn website. Nee. Wij maken websites die bij bedrijven passen, waar ze trots op zijn. En. Websites die doen wat ze moeten doen, klanten binnenhalen bijvoorbeeld. Wij maken jouw unieke website.

Keertje afspreken?

Website door ons laten bouwen?

zo gaan we het doen

01

Kennismaken met een bakje koffie

Voordat wij aan jouw nieuwe website beginnen horen wij graag eerst wat je ideeën en wensen zijn. Wat wil je precies bereiken met de website. Welke functionaliteiten moet er in zitten en wat moet de website uitstralen.

02

Concept(en) vormgeven en presenteren

Wij gaan naar de tekentafel en werken een concept uit dat aansluit bij je wensen en doelgroep. We bouwen wireframes en bepalen de ideale customer journey op de site. We betrekken je zoveel mogelijk bij dit proces en houden natuurlijk de gebruikservaring van een bezoeker in het achterhoofd.

03

Prototype

Na akkoord op het concept gaan we aan de slag met een prototype. Een ontwikkeling omgeving waar we alles kunnen testen. In deze fase kijken we samen naar wat beter kan of toch anders moet. Pas wanneer het prototype naar wens is wordt de volledige website opgeleverd.

04

Oplevering

Confetti, de website gaat live! Nadat de website is opgeleverd bieden wij ook een back-up & veiligheid dienst en professionele caching aan, zodat de veiligheid en performance van je website altijd goed zit. Ook kunnen we je op weg helpen met online marketing om je website direct een boost te kunnen geven.

Wat kun je van ons verwachten?

We doen niet moeilijk. We houden van een persoonlijke benadering, zijn makkelijk in de omgang en spreken gewoon jouw taal. Geen eindeloze verhalen over code dus. Je mag het ons zeggen als je het ergens niet mee eens bent, niet mooi vindt of dat het simpel gezegd niet bij je past. Kan gebeuren. We gaan door tot je tevreden bent.

We zijn niet je standaard webbouwers. Je hoeft bij ons niets voor te kauwen. We denken met je mee en door onze ervaring met online marketing voor bedrijven in vrijwel iedere branche weten we waar we mee bezig zijn. We vertalen jouw ideeën naar een gave website.

Heb je een nieuwe website nodig?

Laat ons je ideeën weten en wij gaan voor je aan de slag!

    Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.