Skip links

Website voor Planning Tool Shiftmanager

Scroll

Shiftmanager

Shiftmanager is een bedrijf dat personeelsplanning software verzorgt voor bedrijven waarbij een hoop personeel betrokken is zoals horeca, uitzendbureau’s en de zorg. Het systeem hebben ze geheel zelf opgebouwd en over de jaren heen uitbreid tot de software die het nu is.

Shiftmanager kwam bij ons omdat ze moeite hadden om via de website duidelijk te maken wat hun personeelsplanning software nou precies inhield. Er was geen duidelijke structuur en ook veel functionaliteiten ontbraken op de website. We kregen bij deze website een hoop vrijheid qua design, invulling en copywriting. Het enige grote struikelblok was om ook goed bekend te raken met de software, want deze was heel erg uitgebreid en voor alles was wel een functie die het benoemen waard zou zijn.

We begonnen eerst met de grote lijnen. Wireframes werden opgemaakt en gevuld met wat dummy content om te kijken of dit voor Shiftmanager zou kunnen werken. Hoewel we er in het begin direct een goed idee voor hadden, merkte we later in het proces dat het originele ontwerp toch niet helemaal klopte. Er kwam later bijvoorbeeld nog extra informatie binnen wat mee moest worden genomen in de nieuwe site. Dus bijsturen en aanpassen tot het wel goed en compleet aanvoelde.

Na de wireframes werden alle visuals, mockups en iconen opgemaakt, voor iedere functionaliteit moest er wel wat gemaakt worden. Uiteindelijk zijn we tot een mooi resultaat gekomen dat voor iedereen goed aanvoelde. De website is nu een stuk overzichtelijker en laat veel beter zien wat de personeelsplanning software van Shiftmanager allemaal te bieden heeft.

Website bekijken
Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.