Onze diensten

Een passie voor alles wat met webdesign, marketing en branding te maken heeft, dat is Waves Media. We werken graag met je samen om de allermooiste en beste ideeën te creëren. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf zowel online als offline ijzersterk aanwezig is. Voor minder gaan we niet.

Dosco Koffiebeker
Branding

Onderscheid je van de rest

Vertellen en laten zien wie je bent en wat je bedrijf doet is eng en lastig, we willen vooral niet te veel opvallen in ons kikkerlandje. Maar wat nou als je wel eens een keer opvalt, zou dat nou zo erg zijn?

Wie wilt groeien moet durven op te vallen. Wat je bedrijf doet is maar zelden uniek maar de manier waar op je het doet is dat wel. De bedrijfscultuur, de sfeer en de omgang met klanten bijvoorbeeld. Daarom leggen we bij branding de focus het verhaal van jouw bedrijf, want verhalen blijven hangen.

Meer over branding
Webdesign

Een functionele en aantrekkelijke website

Wij bedenken, ontwikkelen en beheren websites en webshops die bijdragen aan de professionaliteit van je bedrijf. Wij denken graag met je mee om tot een passend ontwerp te komen. Bij Waves Media streven wij naar een persoonlijke aanpak, door onze uitstekende service en nazorg garanderen wij een website die er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel en goed te vinden is.

Meer over webdesign
SEA - Boost voor je bedrijf
Online Marketing

Strategische plannen voor meer conversie

De online wereld is een uitdagende wereld waar veranderingen bliksem snel gaan. Als je niet dagelijks bezig bent met deze ontwikkelingen kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien.

Begrippen zoals: Keywords, SEO, SEA, Content marketing, Conversie, Analytics, CTR, CPC en Bounce rate kunnen erg afschrikken. Voor ons zijn deze begrippen dagelijkse kost en wij helpen je dan ook graag op weg in deze wereld. Of je nou advies nodig hebt of een partij zoekt die alles voor je overneemt, bij Waves Media ben je aan het juiste adres.

Meer over online marketing

Zet ons aan het werk

Houden we van