Skip links

Webshops

Wij maken jouw nieuwe webshopconversieknalleronline catalogusone-product store

Een webshop die goed verkoopt en je omzet laat groeien. Klinkt goed, toch?
Gaan we voor je regelen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Wij bouwen jouw nieuwe webshop

Je zoekt een partij om je nieuwe webshop te laten maken. En je bent op onze website beland. Daar zijn we blij mee! Want wij kunnen prima helpen met de bouw van jouw nieuwe webshop. We ontwikkelen webshops met WooCommerce vanwege de veelzijdigheid van WordPress. Wij maken jouw webshop uniek!

Leg ons je online behoeften voor en wij ontzorgen jou in het gehele traject. Van design, development, hosting, onderhoud en zelfs de online marketing als de webshop live staat. Alles onder één dak. Dat is wel zo fijn.

Keertje afspreken?

Wij werken ondere andere met

Webshop project met ons beginnen

zo gaan we het doen

01

Kennismaken met een bakje koffie

Voordat wij aan jouw nieuwe webshop beginnen horen wij graag eerst wat je ideeën en wensen zijn. In welke branche verkoop je of ga je verkopen? Welke functionaliteiten moeten er in zitten en wat moet de webshop uitstralen. Dit nemen we mee en verwerken we in de volgende fase.

02

Concept(en) vormgeven en presenteren

Wij gaan naar de tekentafel om aan de gang te gaan met een concept dat aansluit bij je wensen en doelgroep. We betrekken je zoveel mogelijk bij dit proces en houden natuurlijk de gebruikservaring van de bezoeker in het achterhoofd.

03

Prototype

Na akkoord op het concept gaan we aan de slag met een prototype. Een ontwikkeling omgeving waar we alles testen en bekijken. In deze fase kijken we samen naar wat beter kan of toch anders moet. Wanneer het prototype naar wens is wordt de volledige webshop pas opgeleverd.

04

Webshop live!

Confetti, de webshop gaat live! Nadat de webshop is opgeleverd bieden wij ook een back-up & veiligheid dienst en professionele caching aan, zodat de veiligheid en performance van je webshop altijd goed zit. Wil je sneller groeien? Dan helpen we je ook met online marketing om je nieuwe webshop een boost te geven.

Wat kun je van ons verwachten?

We doen niet moeilijk. We houden van een persoonlijke benadering, zijn makkelijk in de omgang en spreken gewoon jouw taal. Geen eindeloze verhalen over code dus. Je mag het ons zeggen als je iets niet mooi vindt of dat het niet bij je past. Kan gebeuren. We gaan door tot je tevreden bent.

We zijn niet je standaard webbouwers. Je hoeft bij ons niets voor te kauwen. We denken met je mee en door onze ervaring met webshops voor bedrijven in vrijwel iedere branche weten we waar we mee bezig zijn. We vertalen jouw ideeën naar een goed presterende webshop. 

Ook een webshop door ons laten maken?

Wij brengen creativiteit, technologie en data voor je samen.

    Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.