Skip links

Social advertising

Wij draaien advertenties voor jou op FacebookInstagramLinkedIn

Succesvolle campagnes op social media om je bedrijf te laten groeien.
Goed idee, toch? 
Gaan we voor je doen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Wij verzorgen jouw social advertising

Adverteren op social media, werkt dat nog? Ja! Er zijn nog steeds 8 miljoen gebruikers dagelijks actief op Instagram & Facebook binnen Nederland. En dankzij de mobiele telefoon zijn ze op ieder moment te bereiken. Dat maakt het nog steeds een mooi platform om op te adverteren. Wij helpen jou je doelgroep succesvol te bereiken.

Voor ieder bedrijf is er wel een reden om te starten met adverteren. Meer naamsbekendheid, meer websitebezoek, leads of online verkopen. Wij nemen je in deze wereld volledig aan de hand.

Keertje afspreken?

Op social media adverteren

zo gaan we het doen

01

Onboarding

De eerste stap om jou en je bedrijf te leren kennen. Bij de onboarding brengen we alles in kaart om te weten te komen hoe we jouw bedrijf met social advertising kunnen helpen.

02

Social Advertising strategie bepalen

In deze fase kijken we naar de beste manier om jouw doelgroep te bereiken. We bepalen de doelen en zetten KPI’s, kijken naar de huidige opzet (als die er is), analyseren de data en zoeken naar de juiste doelgroepen.

03

Digital assets

Wanneer de strategie duidelijk is gaan we aan de slag met het creatieve proces van social advertising: advertenties. We maken visuele assets om mee te adverteren, bepalen de tone of voice en zetten alles klaar voor goedkeuring.

04

Let’s goooo

Na akkoord op alles gaan de campagnes aan. Er wordt een digitaal Dashboard ingericht waar realtime alle resultaten binnenstromen, we sturen de campagnes en optimaliseren waar nodig.

Wat kun je van ons verwachten?

No nonsense en transparant. Je zal ons er nooit op betrappen dat we je gouden bergen beloven als die er niet zijn. Wat we wel doen? We zetten ons volledig en toegewijd in om je campagnes tot een succes te brengen. We maken optimalisaties alleen gebaseerd op data.

We zoeken voor je naar nieuwe kansen, testen met nieuwe doelgroepen en streven altijd naar het hoogst haalbare.

“Door de samenwerking met Waves Media zijn de cijfers van onze webshop de lucht ingeschoten! Naast de prettige samenwerking geeft Waves Media ook eigen input wat zeer wordt gewaardeerd.”

Paulo Zonneveld

Paulo Zonneveld

Sales Support Manager - Nice to Meat

Klaar voor Social Advertising?

Wij brengen creativiteit, technologie en data voor je samen.

Nu beginnen

Ook beginnen met social advertising?

We zijn hier om je vragen te beantwoorden

    Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.