Skip links

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordtzichtbaar benthoger in google komt

Prachtige website, maar geen bezoekers? Wij zorgen dat jouw website of webshop beter te vinden is in zoekmachines zoals Google. Goed plan, toch?

Offerte aanvragen Meer informatie

Wij maken je website beter zichtbaar

Alleen je website online hebben staan is niet genoeg om goed gevonden te worden. Wij helpen je aan een strategisch zoekmachine optimalisatie plan om er voor te zorgen dat je website beter gevonden en bezocht wordt. Succes begint met een goed SEO plan!

We starten met een zoekwoorden analyse, oftewel uitzoeken welke zoekwoorden interessant kunnen zijn voor jouw website om te kunnen stijgen binnen Google. Wanneer deze zoekwoorden duidelijk zijn gaan we aan de slag met on-site optimalisatie, we zorgen dat alle elementen van een pagina correct staan zodat deze aansluiten bij de zoekwoorden waarmee je gevonden wilt worden.

Keertje afspreken?

SEO traject om beter gevonden te worden starten?

zo gaan we het doen

01

Analyse

Meten is weten. Om te kunnen stijgen in de zoekmachines, moeten we natuurlijk eerst weten waar we staan. We bekijken de huidige situatie, doen een nulmeting en stellen een zoekwoorden strategie op.

Het zoekwoorden onderzoek is de eerste stap in een sterke en effectieve SEO strategie.

02

On-site optimalisatie

We beginnen met het optimaliseren van de website. We controleren of alles goed staat met Google Analytics, Search Console en of er al gebruikt wordt gemaakt van een XML-sitemap. We controleren alle headings (h1 t/m h6), alt-teksten, URL-structuur. Oftewel we controleren alles wat er zich op de website afspeelt.

03

Content

Zonder goede content zal je website nooit hoger in de ranglijsten komen. Content is king, zo simpel is het. Goed geschreven content helpt je goed op weg. Maar goede content is ook lastig om te schrijven. Je moet echt de diepte in gaan om lezers in deze tijden nog te kunnen boeien.

Content komt in vele vormen: tekst, illustraties & video bijvoorbeeld. De laatst genoemde neemt een steeds prominentere rol in online. Door overvloed van data wordt onze concentratie steeds minder. Met video kun je in een korte tijd een hoop vertellen zonder dat een bezoeker afdwaalt.

04

Analyse resultaten

SEO is doorlopend traject, waar vaak wat tijd overheen gaat voordat je de resultaten echt merkt. En ondertussen zit de concurrentie ook niet stil natuurlijk. Dus we houden alle posities nauwlettend in de gaten. We houden bij hoeveel de bezoekersaantallen stijgen ten opzichte van voor de optimalisaties. Maar ook welke pagina’s en zoekwoorden het meeste resultaat opleveren en welke nog verbeterd moeten worden.

Wat kun je van ons verwachten?

No nonsense en transparant. Je zal ons er nooit op betrappen dat we je gouden bergen beloven als die er niet zijn. Wat we wel doen? We zetten ons volledig en toegewijd in om je websitebezoekers organisch te laten groeien. We maken optimalisaties alleen gebaseerd op data.

We zoeken voor je naar nieuwe kansen en streven altijd naar het hoogst haalbare.

Waarom SEO?

93%


van de internet gebruikers start hun internet ervaring in een zoekmachine

75%


van de internet gebruikers scrolt nooit verder dan de 1e pagina in de zoekresultaten

91%


van de internet gebruikers maakt gebruik van zoekmachines

Ook beter gevonden worden?

We zijn hier om je vragen te beantwoorden

    Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.