Skip links

Online marketing

We helpen je met Social advertisingSEOSEADashboardingOnline groei

Één partij die je de weg wijst in de online wereld. Klinkt mooi, toch?
Gaan we voor je regelen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Strategische plannen voor online groei

De online wereld is een uitdagende wereld waar veranderingen zich enorm snel kunnen opvolgen. Als je daar niet dagelijks bezig bent kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien.

Begrippen zoals: Keywords, SEO, SEA, Content marketing, Conversie, Analytics, CTR, CPC en Bounce rate kunnen erg afschrikken. Voor ons dagelijkse kost en wij helpen je dan ook graag in deze wereld. Of je nou advies nodig hebt of een partij zoekt die alles voor je overneemt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Keertje afspreken?

Online marketing project met ons beginnen

zo gaan we het doen

01

Kennismaken met een bakje koffie

Voordat we voor je aan de slag gaan willen we natuurlijk eerst alles van je weten. Dat geeft ons een idee hoe we je het beste kunnen helpen. En daarnaast vinden we het natuurlijk ook gewoon leuk om je te leren kennen!

02

Strategie & plannen

Nadat we een duidelijk beeld hebben van je bedrijf, kunnen we aan de gang met plannen maken. We nemen alles onder de loep en bepalen waar we kunnen verbeteren of wat we kunnen toevoegen om verder te groeien.

03

Opzetten en uitvoeren

De uitgewerkte plannen worden in gang gezet. Advertenties accounts worden ingericht, advertenties gemaakt of aangepast en dashboards klaargezet om alles in één overzicht realtime te volgen.

04

Monitoring en optimalisatie

Online marketing is constant monitoren en verbeteren. Dus dat doen we dan ook. Wij houden de online activiteiten in de gaten en sturen bij waar nodig.

Wat kun je van ons verwachten?

We doen niet moeilijk. We houden van een persoonlijke benadering, zijn makkelijk in de omgang en spreken gewoon jouw taal. Geen eindeloze verhalen over CTR, CPC of CPM’s dus. Tenzij je dat natuurlijk prettig vindt. Je mag het ons zeggen als je het ergens niet mee eens bent, niet mooi vindt of dat het simpel gezegd niet bij je past. Kan gebeuren.

We zijn niet je standaard online marketeers. Je hoeft bij ons niets voor te kauwen. We denken met je mee en door onze ervaring met online marketing voor bedrijven in vrijwel iedere branche weten we waar we mee bezig zijn. We helpen jou met online groei. 

Ook een project met ons beginnen?

We zijn hier om je vragen te beantwoorden

    Wij maken gebruik van analytische cookies om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden.